Hoe gebruik ik de Annotitie tool?

Het geven van feedback is een goede manier om gewenste aanpassingen aan te geven voor ontwerpen in je ontwerpwedstrijd. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om schriftelijk feedback te geven op een visueel ontwerp. Om deze reden hebben we nu een tool ontwikkeld die je helpt met het geven van feedback: de Annotatie tool.

De Annotatie tool geeft je de mogelijkheid om feedback te geven op specifieke onderdelen van het ontwerp. Je gebruikt de tool als volgt:
  1. Klik op het ontwerp waar je feedback op wilt geven om het deze fullscreen te openen.
  2. Klik op een bepaalde plek in het ontwerp om feedback achter te laten over dat specifieke onderdeel van het ontwerp.
  1. De opmerkingen die je plaatst zullen met een oranje stip worden aangegeven. De opmerkingen kunnen worden bekeken door op de stippen te klikken, maar ze zijn ook te zien in de rechterkolom van het scherm.
Pro Tip:
Als je veel opmerkingen achterlaat, kan het zijn dat het ontwerp slecht zichtbaar wordt door alle Annotaties. In dat geval kun je de annotaties aan- of uitzetten door op de schakelaar boven het ontwerp te klikken.