Ik heb problemen om door de reCAPTCHA heen te komen. Wat moet ik doen?

99designs gebruikt de service reCAPTCHA van Google om de gegevens van onze ontwerpers en cliënten te beschermen tegen login-pogingen door bots. We begrijpen dat het behoorlijk frustrerend kan zijn wanneer je problemen hebt om door de reCAPTCHA heen te komen om je vervolgens succesvol in te loggen.

Google bepaalt de hoeveelheid en de sterktegraad van CAPTCHA's voor elke gebruiker. Wanneer je een groot aantal CAPTCHA's dient op te lossen, kan dit komen doordat Google in dit geval meer zekerheid nodig heeft over het feit dat je een echte persoon bent, alvorens je door de reCAPTCHA-stap van het inlogproces te laten gaan. De volgende punten kunnen helpen het reCAPTCHA-proces te versnellen:

• Wanneer je een Gmail-account (of een account voor een ander Google product of dienst hebt) hebt, log je hier dan op in, in dezelfde browser waarmee je je op 99designs wilt inloggen
  • Verwijder niet je browsergeschiedenis of cookies wanneer je een groot aantal reCAPTCHA's dient te doorlopen
  • Probeer de reCAPTCHA niet te doorlopen wanneer je je browser in Privé- of Incognito-modus gebruikt

Wanneer je problemen blijft ondervinden na het volgen van de hierboven genoemde suggesties, neem dan graag contact met ons op, we helpen je graag verder!