Een 1-op-1 Project voltooien

Als je eenmaal jouw werkbestanden hebt aangeleverd, kan je deze toesturen aan de klant om ze door hem te laten goedkeuren zodat de betaling kan worden vrijgegeven.

• Ga naar de overzicht tab.
  • Klik op project voltooien
  • Kies jouw definitieve bestanden om ze te laten bekijken door de klant zodat deze kan bevestigen dat er aan alle afgesproken eisen is voldaan.

Dit zet een timer voor het vrijgeven van de betaling in gang en stuurt een bericht naar de klant om het project te voltooien. De klant heeft de mogelijkheid om jouw bestanden goed te keuren en de betaling vrij te geven, of om deze af te wijzen en om verdere aanpassingen te vragen in de projectpagina. Als er geen actie wordt ondernomen door de klant, wordt 10 dagen nadat het bericht werd verstuurd het bedrag alsnog vrijgegeven.

*Vergeet alsjeblieft niet dat de betaling moet worden verzekerd voordat je begint met het sturen van bestanden naar de klant.

Step 2)

Step 3)