Wat is een logo ontwerpwedstrijd met extra ontwerpelementen?

We weten dat veel klanten naar 99designs komen voor meer dan alleen een logo ontwerp. Dat is de reden waarom we extra ontwerpelementen zijn gaan aanbieden aan het einde van een ontwerpwedstrijd.

Momenteel geven we klanten de mogelijkheid om visitekaartje ontwerpen, briefhoofd, enveloppen en Facebook-omslagfoto's aan te schaffen maar dit is nog maar het begin. We zullen in de toekomst meer ontwerpelementen introduceren.

Hoe werk dit proces?

Als je eenmaal bent aangewezen als finalist wordt je gevraagd of je geïnteresseerd bent in het maken van meer ontwerpelementen voor de klant in de overdrachtsfase.

Wanneer de klant aan het einde van een logo ontwerpwedstrijd een winnaar aanwijst, wordt hem de mogelijkheid gepresenteerd om meer ontwerpelementen aan te schaffen (als de winnende ontwerper hiermee al akkoord is gegaan). Als de klant extra ontwerpelementen aanschaft laten we dit via e-mail direct weten aan de winnende ontwerper met de gevraagde designs (en aangepaste prijs) en verlengen de overdrachtsfase met 10 dagen om jou meer tijd te geven. De winnende ontwerper kan ready-to-use templates downloaden om het extra werk te voltooien. Als de klant eenmaal alle ontwerpelementen heeft beoordeeld en goedgekeurd, wordt de totale prijs (logoprijs + extra prijs voor ontwerpelementen) vrijgegeven aan jou net als bij normale bundelwedstrijden.

Welke ontwerpbestanden moet ik overhandigen aan mijn klanten?

Voor alle Logo & identiteit ontwerpen moet je de volgende bestandsformaten overhandigen:

• Het originele, aanpasbare bestand (bijv. .AI)
  • Een .EPS vectorbestand in digitaal (RGB) formaat
  • ​Een .EPS vectorbestand in print (CMYK) formaat
  • Een web voorvertoningsbestand (.PNG, .JPEG, .PDF)

Bekijk deze pagina voor meer informatie. Je kan meer te weten komen over verschillende bestandsformaten op deze pagina.