Hoe neem ik contact op met de wedstrijdorganisator?

Om contact op te nemen met de wedstrijdorganisator kan je hem/haar een bericht sturen via het tabblad 'Berichten' in de ontwerpwedstrijd (zie hieronder) of middels een privébericht.

Wedstrijdberichten

Je kan met de wedstrijdorganisator communiceren via het tabblad 'Berichten' in de ontwerpwedstrijd naast het tabblad 'Ontwerpen'. Alle communicatie die hier plaatsvindt verloopt uitsluitend tussen jou en de wedstrijdorganisator en is niet openbaar.

Opmerking: Als de ontwerpwedstrijd zich in de 'Finaleronde' bevindt zal het tabblad 'Berichten' niet meer beschikbaar zijn.

Privéberichten

Om een privébericht te versturen, klikt u op de gebruikersnaam van de wedstrijdorganisator net onder de titel van de ontwerpwedstrijd op de wedstrijdpagina, zoals hieronder te zien is:

Klik hier op 'Bericht versturen' rechts naar de gebruikersnaam van de wedstrijdorganisator.

Opmerking: Een designer kan tijdens een actieve ontwerpwedstrijd geen privébericht versturen naar de wedstrijdorganisator.

Pro Tip:

Als je net nieuw bent bij 99designs, moet je minimaal 1 ontwerpwedstrijd winnen of actief zijn in meerdere ontwerpwedstrijden tegelijkertijd voordat je een privébericht kan sturen naar een wedstrijdorganisator.

Totdat je aan deze eisen voldoet, zal je alleen in staat zijn om te reageren op privéberichten die naar jou worden verzonden.