Waar kan ik ontwerp templates downloaden?

Welkom op onze templates pagina!

Je ontwerp uit het niets opzetten kan moeilijk zijn. Daarom kan je hier handige templates en tips vinden voor allerlei projecten op 99designs. Alle templates zijn vrij om te gebruiken (en we moedigen je aan dat te doen!). Scroll hiervoor naar beneden en klik op de download link.

Template downloads

Deze standaard templates kunnen gebruikt worden tenzij de opdrachtgever anders aangeeft.

Merk Identiteit Pakket
In het zip-bestand zitten aanpasbare PDF templates voor:
Logo's
Visitekaartjes
Briefpapier
Enveloppen
Facebook omslagfoto

Lees onze post over Merk Identiteit Pakketten voor gedetailleerde informatie over de vereiste resultaten.

Een update over ons beleid nodig?

Stock Image en Clip Art Beleid
Beleid Originaliteit van Concepten

Meer handige artikelen
Wat moet ik uploaden als ik een wedstrijd gewonnen heb?
Wat zijn vector en raster bestanden? Wanneer moet ik welke toepassen?
Wat betekent RGB of CMYK? Wanneer moet ik ze gebruiken?