Wat moet ik uploaden wanneer ik met een wedstrijd mee doe?

Wanneer je ontwerpen inzend, upload je JPEG, PNG of GIF bestanden kleiner dan 2000 x 2000 pixels en minder dan 8MB groot. Dit zou groot genoeg moeten zijn om de wedstrijdorganisator een indicatie te geven van het detail in je ontwerp.
Hou in gedachten dat dit bestand alleen een voorbeeld van je werk is - wanneer je de wedstrijd wint, krijg je de kans het daadwerkelijke ontwerp te uploaden.
Voel je vrij om je ontwerpen van een watermerk te voorzien als je bang bent dat de wedstrijdorganisator er met de ontwerpen vandoor gaat.