Wat is een declaratie van details van gelicentieerde afbeeldingen?

De declaratie van details van gelicentieerde afbeeldingen geeft de designers de mogelijkheid om gebruikte afbeeldingen die van derden zijn te declareren.
Als je ontwerp 100% origineel is, klik op "Dit werk is volledig mijn eigen originele artwork."
Als je elementen gebruikt van derden, klik op "Dit werk bevat elementen die niet van mijzelf zijn.". Voor all details in van alle clip art of stock images die je hebt gebruikt.
Als de elementen aangeschaft moeten worden vink "aanschaffen verplicht" aan.
Je kan dit vakje open laten als je onzeker bent, of de licentie vrij commercieel gebruik toestaat.