Wat verwacht de klant als ik een Logo & Website wedstrijd win?

Heb je een Logo & Website wedstrijd gewonnen? Gefeliciteerd!
Hieronder alles wat je moet weten om je wedstrijd voor je klant goed af te ronden.

Wat verwacht de klant?
Je klant verwacht een origineel logo en een op maat gemaakte website template. Jouw taak is de website zo te bewerken dat deze, zowel bij het nieuwe logo van de klant, als bij het gevoel en de look van hun onderneming past. Het creëren van de Jimdo website voor de klant zal ongeveer 60 - 90 minuten kosten.

De te volgen stappen

Hieronder staan een aantal stappen die je moet nemen wanneer je de definitieve logo bestanden hebt geüpload:
  1. Vraag de klant om tekst, beelden of stijlen die ze graag in de website geïntegreerd zien en vraag of ze nog voorbeelden van websites hebben ter inspiratie
  2. Creëer de website door op de "Creëer Website" knop in de ontwerpoverdracht te drukken
  3. Kies een template dat het best bij de onderneming van de klant past
  4. Upload je winnende logo in de template
  5. Pas de achtergrondafbeelding of -kleur aan
  6. Gebruik de style editor om de basis kleur en fonts in te stellen en pas de stijlen van tekst, titels en hyperlinks aan
  7. Pas de navigatie aan en herschik de inhoud op elke pagina van de website
  8. Update, verander en herschik de inhoud op elke pagina van de website
  9. Zorg ervoor dat er inhoud is die bij elke pagina op de website past
  10. Voeg hyperlinks aan de tekstelementen toe, om te laten zien hoe ze eruit zien. Link ze naar de andere pagina's van je website
Je zal 10 dagen de tijd hebben om je werk af te ronden. Eenmaal goedgekeurd zal je prijs vrijgegeven worden en dragen wij de toegang tot de website aan de klant over — Jimdo zal de rest doen!

Hulp nodig bij deze stappen? Bekijk onze designer guide to Jimdo