Wat is een gepauzeerde wedstrijd?

Gepauzeerde wedstrijden zijn als geblokkeerde wedstrijden, behalve dat bij een geblokkeerde wedstrijd de opdrachtgever met ons contact op moet nemen om de wedstrijd te deblokkeren. Bij gepauzeerde wedstrijden is dit niet nodig.

Wanneer wordt een wedstrijd gepauzeerd? Opdrachtgevers hebben een bepaalde tijd om finalisten en winnaars te kiezen. Hun wedstrijd wordt gepauzeerd als de tijd verstrijkt voordat ze gekozen hebben.

Bijvoorbeeld, aan het einde van een kwalificatie ronde heeft de opdrachtgever 4 dagen om finalisten te selecteren. Als de tijd verstrijkt voor dat de opdrachtgever zijn finalisten geeft geselecteerd wordt de wedstrijd gepauzeerd.

Als je wedstrijd gepauzeerd is kan je hem als volgt openen:

Klik op Hervat je wedstrijd in de oranje balk.