Hoe wijs ik een designer in mijn wedstrijd af?

Om een ontwerp uit jouw ontwerpwedstrijd te elimineren klik je eenvoudig op het elipsvormige ‘•••’ drop down menu en klikt op 'Afwijzen'.

Pro tip:
Een fout gemaakt? Het afwijzen van ontwerpen kan je eenvoudig ongedaan maken door gewoon het ontwerp dat je wilt terugzetten op te zoeken en de weergave-instellingen ervan te wijzigen door op 'Afgewezen' te klikken.

Vervolgens klik je op het ontwerp dat je wilt terugzetten, en op de volledige schermweergave van het ontwerp klik je op 'Ongedaan maken' in de informatiebalk boven het ontwerp.