Kan ik mijn ontwerpwedstrijd voor zoekmachines verbergen?

Je kunt je ontwerpwedstrijd voor zoekmachines verbergen door de optie 'Maak je wedstrijd privé' te kiezen tijdens stap 3 van het lanceerproces.

Je kunt voor deze optie kiezen als je bang bent dat je ontwerpwedstrijd in de zoekresultaten verschijnt als mensen op jouw merk of domeinnaam zoeken in een zoekmachine.

Als je je ontwerpwedstrijd al gelanceerd hebt, maar alsnog een privé wedstrijd wilt; neem dan contact op met de klantenservice. Dan zal een medewerker alsnog deze instellingen veranderen. Let wel, het duurt een aantal dagen voordat zoekmachines de informatie over jouw ontwerpwedstrijd gewist hebben.

Zodra deze 'privé'-optie is geactiveerd, zal je ontwerpwedstrijd niet langer geïndexeerd worden op 99designs.