Wanneer betaal ik voor de ontwerpwedstrijd?

Bij 99designs betaal je vooraf voor je ontwerpwedstrijd. De designers zijn er dan van verzekerd dat ze het prijzengeld ook daadwerkelijke zullen ontvangen.

Als je je gegevens van de credit card of PayPal-account invoert en klikt op Betalen en wedstrijd starten, zullen de kosten van je ontwerpwedstrijd meteen afgeschreven worden.

Als de ontwerpen je om wat voor reden dan ook niet bevallen, kun je altijd gebruik maken van onze 100% niet-goed-geld-terug-garantie.