Hoe rapporteer ik een gekopieerd of stock ontwerp?

In onze community wordt er toezicht op elkaar gehouden. We rekenen erop dat je melding maakt wanneer leden zich niet houden aan onze Designer Gedragscode.

Als je een ontwerp ziet dat ingaat tegen ons Beleid Originaliteit van Concepten of Stock Image en Clip Art Beleid, moedigen we je aan hier melding van te maken.

Voordat je melding maakt van een ontwerp, bekijk ons beleid en bekijk: how-to on finding, using and declaring stock images.

Zo kun je ergens melding van maken:

1.  Klik op het ontwerp waarvan je melding wilt maken

2.  Klik op 'Ontwerp rapporteren' om door te gaan naar het formulier waarop je de noodzakelijke gegevens kunt invullen.

Nadat er melding is gemaakt moet de designer binnen 24 uur reageren. Als zij de melding aanvechten of niet reageren, wordt kwestie doorverwezen aan ons Designer Support team.