Hoe verwijder of voeg ik ontwerpen toe op mijn portfolio?

Je portfolio is een goede plek om je ontwerpen die je voor 99designs wedstrijden hebt gemaakt te laten zien. Designers mogen geen inzendingen voor privé wedstrijden laten zien in hun portfolio.

Een ontwerp toevoegen aan je portfolio.
Beweeg de muispijl over je ontwerp in je Inzendingen pagina van een specifieke wedstrijd. Dan klik op het Toevoegen aan portfolio icoon.

2. Klik op de alle ontwerpen tab op je profielpagina. Dit is een tab die alleen jij als designer kan zien. Deze laat al de ontwerpen zien die je hebt ingezonden. Voeg een ontwerp aan je portfolio toe door te klikken op het Toevoegen aan portfolio icoon, rechtsonder je ontwerp.
Een ontwerp vewijderen van je portfolio.
Ga naar je portfolio pagina en klik op het Verwijderen uit portfolio icoon rechtsonder je ontwerp.