Waarom zie ik een IO error wanneer ik mijn ontwerpen upload?

Je kunt een IO error om verschillende redenen zien.

Zorg ervoor dat je bestandsformaten correct zijn en dan de bestanden niet groter zijn dan 100MB.Als de bestanden te groot zijn, probeer ze te comprimeren in een ZIP bestand.

Wanneer de bestanden het juiste formaat hebben, probeer dan het cachegeheugen te wissen of gebruik een andere browser zoals Chrome of Firefox.

Je kunt altijd contact opnemen met community support wanneer dit niet helpt.