Hoe verander ik mijn e-mail adres?

Je kunt je e-mail adres veranderen door op je account rechtsboven in je scherm te klikken en vervolgens voor Account instellingen te kiezen.

Hier kom je bij je Account details uit, waar je een aantal details van je account kunt aanpassen, waaronder je e-mail adres.

Verander hier je e-mail adres, klik op wijzigingen opslaan en we sturen je meteen een bevestiging met je nieuwe e-mail adres.
Zodra je deze e-mail hebt ontvangen, klik op de link om te verifiëren en je nieuwe e-mail adres zal worden opgeslagen op je account.