Ik ben mijn wachtwoord vergeten! Kan ik een nieuwe aanmaken?

Wachtwoord vergeten? Geen probleem. Klik simpelweg op Vergeten? op de inlog pagina.

Geef vervolgens je email adres of je gebruikersnaam in om je wachtwoord te resetten. Je ontvangt een automatische email van 99designs met een link. Klik op de link en je wordt doorverwezen naar de 99designs website waar je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.