Hoe maak kan ik mijn Jimdo website aanpassen en gebruiken?

Wanneer je nieuwe logo en bijpassende website template hebt zul je zien dat je website erg functioneel is en het beste van alles gemakkelijk aan te passen.

Nadat je Logo & Website ontwerpwedstrijd is afgelopen en je designer betaald is wordt je verwelkomd als Jimdo klant. Jimdo geeft je een uitgebreide set hulpmiddelen om een mobiel-vriendelijke website te creëren die precies bij jou past. Maak een mooie website die jouw stijl en persoonlijkheid reflecteert. Je kan de text, beelden en layout overal en altijd aanpassen, zelfs onderweg. Je hebt hier geen speciale kennis of software voor nodig. Bekijk hun toegewijde support centrum, welke je laat zien hoe je jouw website in enkele minuten eigen maakt (zonder een enkele regen code te schrijven)!