Hoe teken ik de Overeenkomst van Overdracht van het Ontwerp?

Je tekent de Overeenkomst van Overdracht van het Ontwerp in de overdrachtsfase.

Nadat je met de designer bent overeengekomen welke bestanden er worden overgedragen, vink de box 'Ik ga akkoord met de Overeenkomst van Overdracht van het Ontwerp' aan en klik op Beoordeel de bestanden en geef de betaling vrij om het copyright op jouw naam te zetten en het prijzengeld vrij te geven.

Er zal vervolgens een drop-down menu verschijnen waarin je de informatie die zal worden gebruikt in de ontwerp overeenkomst kunt typen. Zorg ervoor dat je naam en adres correct zijn. Als je de overeenkomst ondertekend in naam van een bedrijf, kan je de naam van het bedrijf in voeren in het veld Volledige naam.

Zodra de informatie correct is, klik je op 'Beoordeel de bestanden en geeft de betaling vrij' om de overdracht af te ronden.