Wat is de Ontwerp Overdracht en hoe werkt het?

De Ontwerp Overdracht is de fase waarin jij en de designer de Overeenkomst voor Ontwerpoverdracht ondertekenen en jouw designer de voltooide ontwerpbestanden aan jou overdraagt.

Jij en de designer hebben *5 dagen om te bevestigen dat de bestanden die de designer upload correct zijn. Je kunt deze tijd ook gebruiken om eventuele revisies door te voeren die mogelijk nodig zijn voordat het prijzengeld wordt vrijgegeven.

* Deze periode duurt 10 dagen voor de volgende wedstrijdcategorieën: Logo & gehoste website, Logo & merkidentiteit pakket, Logo & social media pakket

Hoe start ik de fase van Ontwerp Overdracht?
Nadat je hebt geklikt om een winnend ontwerp toe te kennen, wordt de designer hiervan op de hoogte gebracht en ben je met succes de fase van Ontwerp Overdracht gestart.

Hoe geeft de designer mij de bestanden en copyright?
Meteen nadat je hebt geklikt om het winnende ontwerp toe te kennen, wordt jouw designer op de hoogte gebracht. Hij zal je berichten sturen met eventuele vragen, of bestanden uploaden die je kunt bekijken.

• Opmerking: wanneer de designer de bestanden uploadt naar de Ontwerp Overdracht start de 5-daagse timer

Hoe bekijk ik de bestanden die de designer me stuurt?
Telkens wanneer jouw designer een bestand uploadt dat je in de Ontwerp Overdracht kunt beoordelen, ontvang je hiervan een e-mail.

Om de bestanden te bekijken, kan je klikken om een voorbeeld te bekijken of klikken om ze rechtstreeks naar je computer te downloaden. (Opmerking: als je ze downloadt, wordt de betaling niet vrijgegeven.) Je doet dit rechtstreeks op de handover-pagina zoals hieronder weergegeven:

Wat als ik aanpassingen nodig heb?
Als je aanpassingen nodig hebt, kun je deze bij de designer aanvragen door een bericht te sturen:

1. Klik op het tabblad 'Berichten'
2. Beschrijf wat je graag zou willen aanpassen
- Dit is ook de plek waar je samen kunt communiceren over alles wat te maken heeft met het winnende ontwerp(en)

De bestanden goedkeuren en de Overeenkomst van Overdracht van het Ontwerp ondertekenen
Opmerking: alles wordt automatisch goedgekeurd als de timer *5 dagen op is. Zie de onderstaande instructies om alles wat de designer heeft geleverd juist te accepteren:

1. Onderteken de Overeenkomst van Overdracht van het Ontwerp

2. Als je de bestanden wilt goedkeuren voordat de timer afloopt, kun je dit doen door te klikken op 'Bestanden goedkeuren en Betaling vrijgeven' onderaan de pagina. Anders, zoals hierboven vermeld, gebeurt dit automatisch wanneer de timer voor *5 dagen op is.

Hoe krijg ik op een later moment toegang tot mijn ontwerpbestanden en de Overeenkomst van Onverdracht van het Ontwerp?

1. We zullen je elke keer e-mailen wanneer een bestand is geüpload naar de Handover-pagina die je kunt bekijken.

2. Je kunt op elk gewenst moment via de wedstrijdpagina ook toegang krijgen tot jouw bestanden / Ontwerp Overdracht, evenals jouw ondertekende kopie van de Overeenkomst van Overdracht van het Ontwerp door op de knop 'Bestanden bekijken' te klikken. (zie screenshot hieronder)

Hoe laat ik een review achter voor mijn designer?

Pro Tips:

1. We begrijpen dat sommige ontwerpen iets langer dan 5 dagen kunnen duren om te voltooien. Als het proces iets langer duurt dan verwacht, neem dan contact op met de klantenservice om meer tijd aan te vragen voordat het prijzengeld wordt vrijgegeven.

2. Je kunt weer privé verder werken met jouw winnende designer via onze 1-op-1 Projecten door op 'Informeer over nieuw werk' te klikken op het tabblad 'Berichten' zoals hieronder weergegeven: