Wat is de Ontwerp Overdracht en hoe werkt het?

De Ontwerp Overdracht is de fase waarin jij en de designer de Overeenkomst van de Overdracht van het Ontwerp tekenen en de designer de bestanden aan jou overdraagt.

Het Design Handover proces begint zodra je een winnaar hebt uitgeroepen in je wedstrijd.
De eerste stap is het tekenen van de Overeenkomst van de Overdracht van het Ontwerp.
Wij e-maillen je op het moment dat de designer de overeenkomst ook heeft getekend en de bestanden heeft overgedragen.

Je hebt 10 dagen om de bestanden te bekijken en eventuele veranderingen aan te vragen. Na 10 dagen wordt het prijzengeld automatisch vrijgegeven. Je kunt communiceren met de designer en veranderingen aanvragen via de Berichten tab.

Je kunt de tijd die je nog hebt in de gaten houden onderaan de overdrachtspagina.

We begrijpen dat het soms langer kan duren dan 10 dagen. Wanneer het proces langer duurt dan verwacht, neem dan contact op met de klantenservice en vraag voor een verlenging van de overdracht fase.

Wanneer je zeker weet dat je alle bestanden binnen hebt, vink dan de box 'Ik ga akkoord met de Overeenkomst van de Overdracht van het Ontwerp' om het copyright op jouw naam te zetten en het prijzengeld vrij te geven.

Zodra het prijzengeld is vrijgegeven, heb je de mogelijkheid een testimonial voor de designer achter te laten. Klik hiervoor op Beoordeel de designer op de overdracht pagina. De testimonial zal op de profielpagina van de designer komen te staan.

Wanneer je wedstrijd is afgelopen is, heb je de mogelijkheid een 1-op-1 project te starten met de winnende designer. Je kunt dit doen door op Start een nieuw project met ... te klikken op de overdrachtspagina.

Let op: Je hebt op elk gewenst moment toegang tot de ontwerpen en het gesigneerd exemplaar van de Overeenkomst van de Overdracht van het Ontwerp door terug te gaan naar de overdrachtspagina.