Hoe roep ik een winnaar uit?

Om een winnaar uit te roepen, volg de volgende stappen:

Ga naar je wedstrijd pagina en klik op het wedstrijdbeker icoon onder het ontwerp.

Je zult vervolgens je keuze moeten bevestigen. Zorg ervoor dat je het juiste ontwerp selecteert en klik op het oranje Bevestigen icoon.

Bedenk dat wanneer je een winnaar selecteert, je de designer, in de Overdracht fase, nog kunt vragen om kleine aanpassingen aan het ontwerp. Wanneer de wedstrijd is afgelopen heb je 14 dagen om een winnaar uit te roepen.