Hoe laat ik opmerkingen achter in mijn wedstrijd?

Je kunt openbare opmerkingen achterlaten in je wedstrijd voor iedereen die je wedstrijdpagina bezoekt. Bovendien kun je ook privé berichten uitwisselen met de designers.

Openbare opmerkingen

Onderaan je wedstrijdpagina vind je de Wedstrijd Discussie.

Je kunt de Wedstrijd Discussie gebruiken om te communiceren met de designers en algemene opmerkingen achter te laten. Alles wat in de Wedstrijd Discussie staat is openbaar en wordt gezien door iedereen die je wedstrijdpagina bezoekt.

Privé berichten

Je kunt op twee manieren privé berichten en feedback achterlaten voor de designers:
  • Klik op het teksticoon onderaan het ontwerp.

Je kunt nu een persoonlijk bericht aan de designer achterlaten.
  • Wanneer je op een ontwerp klikt verschijnt deze in groot formaat. Ook hier kun je berichten uitwisselen met de designer.