Hoe kan ik mijn wedstrijd beschermen met een Geheimhoudingsverklaring?

Om je ontwerpwedstrijd op 99designs te beschermen met een Geheimhoudingsverklaring, kies je Maak je wedstrijd privé tijdens stap 3. Wedstrijddetails van het organiseren van je wedstrijd.

Er zal dan automatisch een Geheimhoudingsverklaring worden toegevoegd aan je ontwerpwedstrijd. Je kunt je eigen Geheimhoudingsverklaring toevoegen door te klikken op je eigen uploaden (als PDF).

Iedereen die je ontwerpinstructies wilt lezen of een ontwerp wilt indienen, zal eerste met de Geheimhoudingsverklaring akkoord moeten gaan.