Kan ik mijn mobiele app laten coderen op 99designs?

Nee. 99designs is een marktplaats voor grafisch design. We accepteren geen wedstrijden voor het coderen van apps, ook is het niet mogelijk om het coderen van apps op te nemen in een ontwerpwedstrijd voor apps op 99designs.

Het ontwerpen van een app en het coderen daarvan zijn twee verschillende taken en behoeven verschillende talenten.

De beste plek om een app ontwikkelaar te vinden die van jouw app ontwerp een volledig werkende mobiele app kan maken is door te zoeken in je eigen netwerk of op het internet.