Wanneer krijg ik mijn bijpassende website geleverd?

Wanneer je een Logo & Website ontwerpwedstrijd houdt zal je website geleverd worden nadat het logo ontwerp gedeelte is afgerond. Hieronder staat uitgelegd hoe het proces verloopt:
  1. Aan het eind van je logo ontwerpwedstrijd kies je een winnend ontwerp
  2. Hierna zal automatisch de "ontwerpoverdrachtsfaze" worden gestart. Hierin zullen alle bestanden worden geleverd en de Overeenkomst van Overdracht van het Ontwerp worden ondertekend.
  3. Eerst zal de designer je je bestanden sturen.
  4. Nadat het logo ontwerp geleverd is zal de designer staren aan je website
  5. Je hebt 10 dagen de tijd (vanaf het moment dat de designer is gestart aan je website) om aanpassingen door te spreken. Wanneer alles voltooid is zul je het logo & website ontwerp goedkeuren en het eigendom van je nieuwe Jimdo website overnemen.​​