Hoe selecteer ik designers voor de Finaleronde?

Je finalisten zijn jouw top designers uit de "Kwalificatieronde". Na de "kwalificatieronde" kom je in de "selecteer finalisten" faze waar je gevraagd wordt om maximaal 6 finalisten selecteren om mee te nemen naar de "Finaleronde".

LET OP: Hierna is je wedstrijd gegarandeerd en vervalt je recht op restitutie.

We laten je weten wanneer je Kwalificatieronde afloopt. Je hebt dan 4 dagen om je finalisten te selecteren. Wanneer je dit niet binnen 4 dagen doet, zal je wedstrijd tijdelijk wachtstand worden gezet.

Zo selecteer je finalisten:

• Klik op de Selecteer knop onder een ontwerp om een designer toe te voegen aan de Finaleronde.

• Zodra je maximaal 6 finalisten hebt geselecteerd, klik je op BEVESTIG FINALISTEN.

• Hierna zal je worden gevraagd om je selectie aan finalisten te bevestigen  en accoord te gaan met het garanderen van je wedstrijd. Dit betekend dat als je deze stap hebt afgerond je geen restitutie meer kunt krijgen.

Al de ontwerpen die je finalisten in de Kwalificatieronde ingezonden hebben zijn beschikbaar in de Finaleronde.

Pro Tip:

Wij geven iedereen automatisch 4 dagen de tijd om finalisten te selecteren. We begrijpen dat dit soort beslissingen soms tijd kosten. Mocht je dus meer tijd nodig hebben neem dan contact met onze vriendelijke klantenservice op om een verlenging aan te vragen!