Hoe verwijder ik ontwerpen uit een wedstrijd?

Je kunt op ieder moment je ontwerpen uit een wedstrijd terug trekken door op je Inzendingen pagina van de wedstrijd. onder je ontwerp op de Ontwerp intrekken icoon te klikken.

Je kan altijd een teruggetrokken ontwerp weer inzenden als je je bedenkt. Ook als je een niet winnend ontwerp wilt hergebruiken in een andere wedstrijd, moet je het ontwerp eerst intrekken voor je het op de andere wedstrijd inzendt.