Wie koopt de stock bestanden, de wedstrijdorganisator of de designer?

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om stock bestanden te kopen zodat zij de rechten ter beschikking hebben.

Wanneer je stock bestanden gebruikt in een ontwerp voor een wedstrijd, willen we graag dat je het volgende doet:
Vertel de klant welke afbeeldingen stock bestanden zijn.
Gebruik de watergemarkeerde versies van de afbeeldingen in je ontwerp.

Zodra de klant een winnend ontwerp kiest, zullen ze de stock bestanden aanschaffen en het aan de designer aanleveren zodat jij het ontwerp kan afmaken.