Hoe creëer ik een presentatie?

Wanneer je een presentatie voor een client wilt houden, selecteer dan de Pro Tools bij de start van een wedstrijd.

Zodra je wedstrijd online staat, en nadat je een aantal inzendingen hebt ontvangen, log in op 99designs en klik op de Creëer een presentatie tab.

Deze pagina legt kort uit hoe presentaties werken. Klik vervolgens op Creëer een presentatie voor een client.

Je kunt zo veel presentaties houden als je wilt, dus gebruik ze om concepten te laten zien aan je klant.

1. Selecteer ontwerpen

De eerste stap is om de ontwerpen die te selecteren die je aan je klant wilt laten zien.
De pagina toont alle ontwerpen. Klik op het Selecteer vakje in het ontwerp en selecteer alle ontwerpen die je in je presentatie wilt opnemen.

Het ontwerp komt dan bovenaan de pagina te staan.

Wanneer je een fout maakt, kun je het ontwerp weer verwijderen door op het rode kruisje te drukken.

Je kunt zoveel ontwerpen als je wilt toevoegen aan de presentatie. Wanneer je de ontwerpen eenmaal hebt gekozen, klik dan op Doorgaan.

2. Je presentatie voorbereiden

De tweede stap is de presentatie zelf. Op deze pagina kun je:

• Een logo of bedrijfsheader aan je presentatie toevoegen.

• Je kunt je presentatie bovendien een titel geven en een korte introductie voor je client schrijven.

• Rangschik de geselecteerde ontwerpen op de presentatiepagina en geef een korte beschrijving als je wilt.

• Onderaan de pagina kun je de presentatie bekijken en opslaan.

Klik op Doorgaan om jouw presentatie te delen.

3. Deel je presentatie

Deze pagina geeft je een link naar je presentatie. Klik op de koppeling kopiëren knop om de link te kopiëren zodat je deze in bijvoorbeeld een e-mail kunt zetten.