Wat is de ontwerpoverdracht?

Op het moment dat de klant een winnaar uitroept, begint het ontwerp overdrachtsproces.

Dit is wat er gebeurt wanneer je wordt uitgekozen als winnaar:

Ontwerpbestanden uploaden

Upload de voltooide ontwerpbestanden voor de klant. Jouw voltooide ontwerpbestanden moeten in het gevraagde bestandsformaat worden aangeleverd. Dit zijn gelaagde vectorbestanden zoals PSD, AI en EPS. Klik op 'Bestanden toevoegen' en selecteer de bestanden die je wilt uploaden.

Teken de Overeenkomst van de Overdracht van het Ontwerp

Vervolgens teken je de Overeenkomst van de Overdracht van het Ontwerp. Nadat je het vakje hebt aangevinkt verschijnt er een drop-down waarmee je de informatie in de Overeenkomst van de Overdracht van het Ontwerp kunt aanpassen. Zorg ervoor dat jouw naam en adresgegevens juist zijn. Als je de Overeenkomst van de Overdracht van het Ontwerp tekent namens een onderneming, vul dan de volledige naam van de onderneming in.

Stuur bestanden voor beoordeling

1. Als je zeker weet dat de informatie juist is, klik dan op ‘STUUR BESTANDEN VOOR BEOORDELING' om de voltooide bestanden naar de klant te sturen.
  2. De klant zal de ontwerpbestanden beoordelen en kan indien nodig om kleine aanpassingen vragen
  3. Als de klant tevreden is met de definitieve bestanden zal hij/zij de betaling goedkeuren en wordt de prijs aan jou toegekend. Als de betaling wordt vrijgegeven kun je een betalingsverzoek indienen.

Let op: Wanneer de wedstrijdorganisator het prijzengeld niet vrijgeeft binnen 5 (10 dagen voor Logo & gehoste website, Logo & merkidentiteit, Logo & social media wedstrijden) dagen nadat je het eerste bestand upload, wordt het geld automatisch uitgekeerd. De automatische timer kan worden stopgezet op verzoek van de klant wanneer je samen nog meer tijd nodig hebt voor het uiteindelijke ontwerp.

Als je stock afbeeldingen gebruikt moet de klant deze afbeeldingen aanschaffen, zodat deze op zijn/haar naam staan.