Wat is de ontwerp overdracht?

Op het moment dat de wedstrijdorganisator een winnaar uitroept, begint het ontwerp overdrachtsproces.

Dit is wat er gebeurt wanneer je wordt uitgekozen als winnaar:

Ten eerste zal je gevraagd worden het afgeronde ontwerp over te dragen aan de wedstrijdorganisator. Dit kun je doen op de overdrachtspagina door op Bestanden toevoegen te klikken.

Wanneer je je werk upload, zorg er dan voor dat alle ontwerpen in het juiste formaat zijn.

Vervolgens zul je de Overeenkomst van de Overdracht van het Ontwerp moeten tekenen. Zodra je dit hebt aangevinkt zal er een menu verschijnen waarin je informatie voor de overeenkomst kunt toevoegen. Zorg ervoor dat je naam en adres correct worden ingevuld. Als je de overeenkomst in naam van een bedrijf tekent, vul dan de bedrijfsnaam in onder Volledige naam.

Als je zeker weet dat de informatie correct is ingevuld, klik dan op Bestanden verzenden voor beoordeling.

De wedstrijdorganisator kan vervolgens de bestanden beoordelen en eventueel om kleine aanpassingen vragen.

Zodra de wedstrijdorganisator tevreden is met de ontwerpen, zal deze het prijzengeld vrijgeven en worden de credits naar jouw overgemaakt. Je kunt ervoor kiezen uitbetaald te worden of de credits te gebruiken op 99designs.

Let op: Wanneer de wedstrijdorganisator het prijzengeld niet vrijgeeft binnen 10 dagen nadat je het eerste bestand upload, wordt het geld automatisch uitgekeerd. De automatische timer gaat pas lopen nadat je minimaal een bestand hebt geüpload. De automatische timer kan worden stopgezet op verzoek van de wedstrijdorganisator wanneer je samen nog meer tijd nodig hebt voor het uiteindelijke ontwerp.