Hoe nodig ik een designer uit voor een 1-op-1 project?

Er zijn een aantal manieren om een designer uit te nodigen voor 1-op-1 projecten.

Ga naar de 1-op-1 Projecten startpagina en klik op Gratis aan de slag.

Wanneer je al een account hebt, log dan in en klik op Start een nieuw project in het Projecten menu:

Wanneer je al eerder met een designer hebt samengewerkt, kun je Mijn designers selecteren in het designer menu:

We geven je een lijst met alle designers waarmee je eerder hebt samengwerkt of hebt toegevoegd aan je favorieten lijst. Je kunt een designer vanaf hier uitnodigen voor een 1-op-1 Project.

Je kunt ook voor designers zoeken in het Designer overzicht en deze een uitnodiging sturen vanaf de profielpagina van de designer.