Kan ik meer tijd krijgen om een winnaar te kiezen?

Ja dat kan.

Als je een verlenging wilt van de kwalificatieronde of van de finaleronde, laat het ons dan weten. Je kunt contact opnemen met de klantenservice en dan zal een medewerker kijken hoeveel extra tijd er nodig is en of er eventueel nog andere aanpassingen aan je wedstrijd gedaan kunnen worden.

Pro Tip:

Als je bent ingelogd en bovenaan de pagina klikt op 'Klantenservice' (zie hieronder), wordt het telefoonnummer getoond dat hoort bij jouw geografische locatie zodat je snel en makkelijk verder kan worden geholpen.