Hoe geef ik feedback aan de designers in mijn wedstrijd?

Je kunt de designers op verschillende manieren van feedback voorzien:

• Laat een opmerking achterDit is de belangrijkste en meest productieve manier van feedback geven. Het stelt jou in staat te communiceren met de designers en richting te geven aan het ontwerp proces. Laat designers weten of hun ontwerp de goede richting opgaat en vertel hen hoe ze het ontwerp kunnen verbeteren.

• Beoordeel de ontwerpen. Dit geeft designers een indicatie van wat je wel en niet bevalt. Ga met je cursus over de sterren onderaan ieder ontwerp en klik op de beoordeling die je wilt geven.

In een vroege fase van de wedstrijd is het over het algemeen geen goed idee om een ontwerp te beoordelen met meer dan 3 sterren - dit houdt je wedstrijd competitief. Wanneer je de ontwerpen 4 of 5 sterren geeft kunnen andere designers ontmoedigd worden om nieuwe ontwerpen in te zenden.

• Wijs ontwerpen af in je wedstrijdJe kunt ontwerpen die je niet bevallen afwijzen in de wedstrijd. Klik op afwijzen onder het ontwerp. Dit laat de designers zien dat dit specifieke ontwerp niet was wat je zocht.

• Gebruik de annotatietool om een visuele refentie te geven aan de designers over alle aanpassingen die je graag door hen wilt laten aanbrengen.